Design by Dante WebExpressions  

 

Home-eng

Dr Henk G. Dennert

General manager met ruime ervaring in eindverantwoordelijke en toezichthoudende functies in het onderwijs op alle niveaus. Actief als consultant bij institutionele reorganisaties, onder andere in het hoger onderwijs, aandachtsgebieden governance, strategische adviezen en financieel/administratieve procedures  (Zuid Afrika, Mozambique, Mali, Madagaskar, Pakistan, Indonesië). Track record als turn around manager in Nederland in de sectoren onderwijs, industrie en financiële dienstverlening.

Ir Jan P. Karel Felderhof

Jan Karel Felderhof is de kracht achter de Next Generation Management en Governance methode (zie www.impetus.nl), gericht op het zelfregulerend maken van de organisatie, waardoor de visie en strategie van de organisatie door de mensen van de organisatie wordt gevoeld, gedragen, uitgevoerd en continu in stand gehouden.

 

Drs Gerben van der Molen

Gerben van der Molen is een zelfstandige, onafhankelijke consultant(GMConsult) op het gebied van HRM en institutionele ontwikkeling in projecten in ontwikkelingslanden en zogenaamde transitielanden. Zijn focus is de onderwijssector in een brede zin, van middelbaar onderwijs, beroepsonderwijs tot universitaire instituten. Sinds 1972 heeft hij onafgebroken gewerkt voor Unesco, Nuffic, DHV Consultants en BMB Mott MacDonald.

Ir Gerrit Versluis  

IT consultant met brede ervaring in zowel het ontwikkelen van bedrijfsinformatiesystemen als in het ondersteunen van managers bij het oplossen van IT-management vraagstukken. Als management consultant gespecialiseerd in de organisatie, beheer en implementatie van geautomatiseerde informatiesystemen. Hij voerde vele projecten uit in de hoger onderwijssector in ontwikkelingslanden en verzorgde vele trainingen op het gebied van ‘state-of-art’ methoden en technieken voor zowel softwareontwikkeling als het beheer van informatiesystemen.